Jarenlange ervaring

Schildersbedrijf Twente: 40 jaar vakmanschap

Schildersbedrijf Twente staat bekend om haar vakmanschap. In de afgelopen jaren werd menig huis, winkelpand, kantoor of school voorzien van een nieuwe laag verf of isolerende ruiten.

Rob

Gestart in 1978

In 1978 startte Klaas Ernst met een compagnon Schildersbedrijf Twente. Samen bouwden ze een vakkundig en betrouwbaar schildersbedrijf op. Na een aantal jaar kwam daar een specialisatie bij: het plaatsen van isolatieglas.

Met veel expertise werden woonhuizen, scholen en gemeentelijke gebouwen voorzien van een nieuwe laag verf of zelfs volledig gerenoveerd. Acht jaar na de start nam Klaas Ernst de leiding van het bedrijf op zich. Vanaf 2000 werkte zoon Rob Ernst mee in het bedrijf. Vanaf 2005 hadden ze samen de leiding en in 2009 nam Rob Ernst het bedrijf volledig over. Met dezelfde passie voor het vak als zijn vader zorgt Rob ervoor dat mensen kunnen genieten van hun huis, school, winkel of kantoorpand.

Wilt u kennismaken of een vrijblijvend advies? Bel Rob Ernst op 06 2269 1708 of stuur een bericht met uw vraag en we nemen snel contact met u op.

Twente en Achterhoek

Schildersbedrijf Twente werkt voor particulieren, scholen, bedrijven, zorginstellingen, kinderdagverblijven, winkels, woningbouwcorporaties, welzijnsinstellingen, stichtingen, overheidsinstellingen en Verenigingen van Eigenaren (VVE). Ons werkgebied is Twente en de Achterhoek (onder andere Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Ootmarsum, Delden, Diepenheim, Goor, Rijssen, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Groenlo, Doetinchem, Zutphen, Winterswijk).

Gratis inspectie

Maak een afspraak voor een gratis inspectie en krijg direct advies om problemen aan te pakken.

Bel me voor een afspraak
  • Schilderwerk

    De kozijnen worden kaal en de laklaag op de deur is beschadigd. En die rode muur van de vorige bewoners vindt u echt niet mooi. Uw huis moet geschilderd worden! Een flinke klus. U overweegt om het zelf te doen, maar de tijd, kennis en zin ontbreekt. Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Met veel plezier…

    Lees verder
  • Glaszetten

    Een bal door het raam? Of een warmer huis en uw energiekosten omlaag? Schildersbedrijf Twente heeft jarenlange ervaring in het vervangen van kapotte ruiten en het plaatsen van nieuwe ruiten. Isolatieglas, decoratief glas, glas-in-lood, veiligheidsglas of brandwerend glas, alles is mogelijk. Ook voor het plaatsen van badkamerdeuren, scheidingswanden en hardglazendeuren kunt u de professionals van…

    Lees verder
  • Behangen

    U wilt uw huis een klassieke uitstraling geven? Of u wenst juist een strakke look voor uw nieuwe winkelpand? In beide gevallen is behang een goede keus. De vakman van Schildersbedrijf Twente adviseert u graag over het juiste behang voor uw muren. En brengt het vervolgens vakkundig aan.

    Lees verder
  • Totaal renovatie

    U hebt een schitterend huis op het oog. Helemaal naar wens, op een mooie plek, de juiste sfeer en uitstraling, maar het onderhoud is beroerd. De kozijnen zijn rot, het behang komt van de muur en de wind tocht langs de ramen. Renovatie is nodig, maar helemaal zelf doen is voor u geen optie. Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Wij hielpen al vele klanten hun droomhuis in topconditie te brengen.

    Lees verder
  • Onderhoud

    Een topconditie behouden vraagt regelmatig en goed onderhoud. Dat geldt niet alleen voor een topsporter, ook voor een gebouw. Om te zorgen dat uw pand in topconditie blijft en hoge herstelkosten te voorkomen, biedt Schildersbedrijf Twente een onderhoudsabonnement. Afhankelijk van het gebouw, de gebruikte materialen en het gebruik, stellen we een onderhoudsschema op. We komen…

    Lees verder
  • Houtrotreparatie

    Wanneer houten kozijnen langdurig in contact komen met vocht treedt houtrot op. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer kozijnen beschadigd of onvoldoende behandeld zijn. Houtrot herkent u aan blaasvorming onder de verflaag, scheuren in de verf, donkere verkleuring van het ongeverfde hout, deuken in de lengterichting van het hout of het loslaten van het hout. Regelmatige inspectie…

    Lees verder

Back to Top