Schilderen van huis, school en bedrijf

Van binnen en buiten goed in de verf

De kozijnen worden kaal en de laklaag op de deur is beschadigd. En die rode muur van de vorige bewoners vindt u echt niet mooi. Uw huis moet geschilderd worden!
Een flinke klus. U overweegt om het zelf te doen, maar de tijd, kennis en zin ontbreekt.

Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Met veel plezier schilderen onze vakmannen uw huis van binnen en buiten.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Twente?

 • Gratis inspectie
 • Duidelijke offerte
 • Goed schilderwerk
 • Zorgeloze uitvoering
 • Kwaliteitsgarantie

Vragen?

Of een afspraak maken voor een gratis inspectie van uw woning? Bel Rob Ernst op 06 2269 1708 of mail naar .

onderhoud

Onze werkwijze

Ons werk start met een grondige, gratis inspectie van uw huis en het bespreken van uw wensen. Wij maken een duidelijke offerte waarin we omschrijven wat we gaan doen en welke materialen we daarbij gebruiken. Deze offerte bespreken we met u, zodat we uw vragen direct kunnen beantwoorden.

Besluit u om uw huis door ons te laten schilderen, dan spreken we af wanneer we met het werk starten. We maken duidelijke werkafspraken met u en u heeft een vast aanspreekpunt.
Gedurende de werkzaamheden houden we u op de hoogte van de planning en voortgang. Wij gaan voor een zorgeloze uitvoering!

 


Duurzaam schilderwerk begint met goede voorbereiding

Goed schilderwerk herkent u aan een goede voorbereiding. Bij Schildersbedrijf Twente geven we deze voorbereidingsfase veel aandacht. We verwijderen eerst oude, slecht hechtende verflagen, schuren en reinigen intensief, verzorgen de kitranden en pakken eventuele houtrot grondig aan. Daarna brengen we met zorg de grondverf en laklaag aan die uw kozijn, deur, vloer, plafond of wand weer een frisse en verzorgde uitstraling geeft. Zo krijgt u duurzaam schilderwerk waarvan u lang kunt genieten.

Huisschilderplan: onderhoudsabonnement voor uw huis

Om te zorgen dat het schilderwerk van uw huis in topconditie blijft, biedt Schildersbedrijf Twente u een onderhoudsabonnement. Dit HuisSchilderPlan is een maatwerkplan dat we in overleg met u opstellen. In het onderhoudsschema staat vermeld welke werkzaamheden wanneer bij uw huis nodig zijn en wanneer we deze uitvoeren. We komen geregeld langs om de conditie te beoordelen. Kleine herstelwerkzaamheden worden direct uitgevoerd, voor grotere werkzaamheden maken we een afspraak. U kunt er voor kiezen maandelijks een bedrag te betalen waarmee het onderhoud van uw pand gewaarborgd is, of voorafgaand aan een klus een offerte te ontvangen. We leggen u graag uit hoe het onderhoudsabonnement werkt. Bel voor meer informatie naar Rob Ernst, 06 2269 1708  of stuur ons een e-mail.
Ook voor scholen, winkels en kantoorpanden biedt Schildersbedrijf Twente een onderhoudsplan met duidelijk onderhoudsschema.

Alleen kwaliteitsverf bij Schildersbedrijf Twente

Voor het buiten- en binnenschilderwerk gebruiken we uitsluitend kwaliteitsproducten met een uitstekende weers- en gebruiksbestendigheid en een lang glansbehoud. We werken onder ander met verf van Sikkens, Sigma en Drywood.

Vloeren schilderen een nieuwe trend

Niet alleen muren, kozijnen, deuren, trappen en plafonds geven wij een mooie uitstraling. Ook uw vloer kan worden voorzien van een verflaag. Met een speciale vloercoating krijgt uw betonnen of houten vloer een duurzame, slijtvaste en dekkende laag. Vloerverf wordt onder andere gebruikt voor woonkamers, badkamers, garages, winkels en magazijnen. Wilt u ook een trendy, geverfde vloer? Bel met Rob Ernst voor de mogelijkheden (06 2269 1708 ) of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan contact met u op.

Kleuradvies: welke kleur past bij u?

Gaat u voor vorstelijk paars of ruimtelijk wit? Of wordt het romantisch roze, rustgevend blauw of energiek geel? De juiste kleur kiezen is soms best lastig. Met onze ervaring en kennis van de laatste trends adviseren we u graag over een passende kleur.  Daarbij kijken we onder andere naar uw stijl en wensen, hoe u de ruimte gebruikt en hoe de lichtinval is.
Inspiratie voor kleur in uw interieur vindt u bijvoorbeeld op de website kleurinspiratie.nl.

Bewaren

Bewaren

Gratis inspectie

Maak een afspraak voor een gratis inspectie en krijg direct advies om problemen aan te pakken.

Bel me voor een afspraak
 • Schilderwerk

  De kozijnen worden kaal en de laklaag op de deur is beschadigd. En die rode muur van de vorige bewoners vindt u echt niet mooi. Uw huis moet geschilderd worden! Een flinke klus. U overweegt om het zelf te doen, maar de tijd, kennis en zin ontbreekt. Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Met veel plezier…

  Lees verder
 • Glaszetten

  Een bal door het raam? Of een warmer huis en uw energiekosten omlaag? Schildersbedrijf Twente heeft jarenlange ervaring in het vervangen van kapotte ruiten en het plaatsen van nieuwe ruiten. Isolatieglas, decoratief glas, glas-in-lood, veiligheidsglas of brandwerend glas, alles is mogelijk. Ook voor het plaatsen van badkamerdeuren, scheidingswanden en hardglazendeuren kunt u de professionals van…

  Lees verder
 • Behangen

  U wilt uw huis een klassieke uitstraling geven? Of u wenst juist een strakke look voor uw nieuwe winkelpand? In beide gevallen is behang een goede keus. De vakman van Schildersbedrijf Twente adviseert u graag over het juiste behang voor uw muren. En brengt het vervolgens vakkundig aan.

  Lees verder
 • Totaal renovatie

  U hebt een schitterend huis op het oog. Helemaal naar wens, op een mooie plek, de juiste sfeer en uitstraling, maar het onderhoud is beroerd. De kozijnen zijn rot, het behang komt van de muur en de wind tocht langs de ramen. Renovatie is nodig, maar helemaal zelf doen is voor u geen optie. Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Wij hielpen al vele klanten hun droomhuis in topconditie te brengen.

  Lees verder
 • Onderhoud

  Een topconditie behouden vraagt regelmatig en goed onderhoud. Dat geldt niet alleen voor een topsporter, ook voor een gebouw. Om te zorgen dat uw pand in topconditie blijft en hoge herstelkosten te voorkomen, biedt Schildersbedrijf Twente een onderhoudsabonnement. Afhankelijk van het gebouw, de gebruikte materialen en het gebruik, stellen we een onderhoudsschema op. We komen…

  Lees verder
 • Houtrotreparatie

  Wanneer houten kozijnen langdurig in contact komen met vocht treedt houtrot op. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer kozijnen beschadigd of onvoldoende behandeld zijn. Houtrot herkent u aan blaasvorming onder de verflaag, scheuren in de verf, donkere verkleuring van het ongeverfde hout, deuken in de lengterichting van het hout of het loslaten van het hout. Regelmatige inspectie…

  Lees verder

Back to Top