Uw huis laten behangen?

Behang geeft uitstraling aan uw muren

U wilt uw huis een klassieke uitstraling geven? Of u wenst juist een strakke look voor uw nieuwe winkelpand? In beide gevallen is behang een goede keus. De vakman van Schildersbedrijf Twente adviseert u graag over het juiste behang voor uw muren. En brengt het vervolgens vakkundig aan.

Stralende muren met glasvezelbehang

Glasvezelbehang (ook wel glasweefselbehang) wordt gemaakt van glasvezels in een heel fijn gaaspatroon. De meest fijne variant wordt glasvliesbehang genoemd. Dit is vergelijkbaar met zeer glad stucwerk. Naast deze gladde variant zijn er ook behangsoorten met een grovere structuur (bijvoorbeeld een visgraatmotief). Vooral muren die beschadigd zijn of (krimp)scheuren bevatten, zien er met glasvezelbehang weer stralend uit. Glasvezelbehang overbrugt scheuren en zorgt voor stevigheid. Na het aanbrengen is de muur in elke gewenste kleur te schilderen. En wilt u een andere kleur, dan is het gemakkelijk overschilderbaar.

Glasvezelbehang ideaal bij nieuwbouw

Voor nieuwbouwpanden is glasvezelbehang een uitkomst. Door de verdamping van vocht in nieuwbouwpanden gaan de muren zich zetten en ontstaan vaak zetscheuren. Glasvezelbehang overbrugt deze scheuren en zorgt voor een egale muur. Bovendien is het behang gemakkelijk schoon te maken, sterk en stootvast. Na het aanbrengen is de muur in elke gewenste kleur te schilderen.

Glasvezelbehang ook op het plafond

Glasvezelbehang wordt al jaren toegepast in kantoorpanden en openbare gebouwen zoals ziekenhuizen. Sinds een aantal jaren is het gebruik in woonhuizen in opmars. Ook wordt het steeds vaker voor plafonds gebruikt. De belangrijkste eigenschappen van glasvezelbehang zijn: egaliserende werking, sterkte, stootvastheid, schoonmaakgemak, 100%krimpvrij, gemakkelijk over te schilderen.

Retrobehang of fotobehang?

De keus in behang is tegenwoordig eindeloos. Klassiek behang, retrobehang, fotobehang of kinderbehang. Voor elke smaak is er wel een geschikt behang. Maar is de behangsoort ook geschikt voor uw muur? De vakman van Schildersbedrijf Twente adviseert u over de materiaalkeuze. Om rustig een keus te kunnen maken laat hij de behangboeken bij u. Keus gemaakt? Dan brengen we het vakkundig aan op uw muren. Daarna is het genieten van de metamorfose van uw kamer.

behangen

Meer weten?

Wilt u meer informatie over glasvezelbehang of decoratief behang? Bel dan met Rob Ernst op 06 2269 1708 of stuur ons een e-mail. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inspectie en een gratis advies.

Gratis inspectie

Maak een afspraak voor een gratis inspectie en krijg direct advies om problemen aan te pakken.

Bel me voor een afspraak
 • Schilderwerk

  De kozijnen worden kaal en de laklaag op de deur is beschadigd. En die rode muur van de vorige bewoners vindt u echt niet mooi. Uw huis moet geschilderd worden! Een flinke klus. U overweegt om het zelf te doen, maar de tijd, kennis en zin ontbreekt. Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Met veel plezier…

  Lees verder
 • Glaszetten

  Een bal door het raam? Of een warmer huis en uw energiekosten omlaag? Schildersbedrijf Twente heeft jarenlange ervaring in het vervangen van kapotte ruiten en het plaatsen van nieuwe ruiten. Isolatieglas, decoratief glas, glas-in-lood, veiligheidsglas of brandwerend glas, alles is mogelijk. Ook voor het plaatsen van badkamerdeuren, scheidingswanden en hardglazendeuren kunt u de professionals van…

  Lees verder
 • Behangen

  U wilt uw huis een klassieke uitstraling geven? Of u wenst juist een strakke look voor uw nieuwe winkelpand? In beide gevallen is behang een goede keus. De vakman van Schildersbedrijf Twente adviseert u graag over het juiste behang voor uw muren. En brengt het vervolgens vakkundig aan.

  Lees verder
 • Totaal renovatie

  U hebt een schitterend huis op het oog. Helemaal naar wens, op een mooie plek, de juiste sfeer en uitstraling, maar het onderhoud is beroerd. De kozijnen zijn rot, het behang komt van de muur en de wind tocht langs de ramen. Renovatie is nodig, maar helemaal zelf doen is voor u geen optie. Schakel dan Schildersbedrijf Twente in. Wij hielpen al vele klanten hun droomhuis in topconditie te brengen.

  Lees verder
 • Onderhoud

  Een topconditie behouden vraagt regelmatig en goed onderhoud. Dat geldt niet alleen voor een topsporter, ook voor een gebouw. Om te zorgen dat uw pand in topconditie blijft en hoge herstelkosten te voorkomen, biedt Schildersbedrijf Twente een onderhoudsabonnement. Afhankelijk van het gebouw, de gebruikte materialen en het gebruik, stellen we een onderhoudsschema op. We komen…

  Lees verder
 • Houtrotreparatie

  Wanneer houten kozijnen langdurig in contact komen met vocht treedt houtrot op. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer kozijnen beschadigd of onvoldoende behandeld zijn. Houtrot herkent u aan blaasvorming onder de verflaag, scheuren in de verf, donkere verkleuring van het ongeverfde hout, deuken in de lengterichting van het hout of het loslaten van het hout. Regelmatige inspectie…

  Lees verder

Back to Top